ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПА

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПА

Учените в Сиатъл дават надежда на онкоболните!

Учените са показали, че билката  Сладък пелин издирва и унищожава раковите клетки в организма като оставя здравите клетки невредими.

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПА

Все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция, a чрез обезпаразитяване с  чудотворната билка Сладък пелин ( Artemeisa annua).

А къде се крие тайната на големия успех на този продукт?

Ще лекува ли някой рана, ако в нея има трън? Има ли смисъл да се опитваш да отстраниш следствието без да отстраниш причината?

Повечето от нас се опитват да подобрят здравето си без дори да се опитат да разберат каква е причината за неговите промени. В същото време зад почти всяко отклонение в здравето стои конкретна причина във вид на определена група паразити. Тези паразити се хранят с микроелементите, витамините и хранителните вещества в тялото ни.

–  Множествената склероза, артритът, псориазисът, хипертонията, язвената болест, ракът, инфарктът, диабетът, инсултът, импотентността, миомата, ерозията, безплодието, хроничният простатит, васкулитът и епидидемитът се причиняват от хламидии, микоплазми, уреаплазми, гарднерели и генитален херпес.

Сладък пелин  е подходящ подпомагащ продукт, който поддържа силен имунитета и подпомага възпротивителните сили на организма, като унищожава над 90% от паразитите, причинители на тежки заболявания.ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПА

Безспорно свойството на Сладък пелин, което най-силно привлича вниманието на учени и натуропати, е способността му да убива тумурите. Според твърденията, Сладкият пелин, лекува коварното заболяване още от първия ден на прием.

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПАЛекарите препоръчват  да пречистваме организма си със Сладък пелин поне веднъж годишно като приемаме продукта в продължение на 3 месеца. Те са убедени, че ще се чувстваме невероятно през този период – тонизирани и заредени, ще се наспиваме значително по-бързо, ще засилим имунитета си и рядко ще боледуваме, ще нормализираме храносмилането си, ще премахнем умората и лошото настроение.

Благодарение на редовната употреба на Сладък пелин можем да очакваме следните резултати:

 • Премахва паразитите с първата употреба
 • Значително подобрява здравето ни, нарушено от разрушителната дейност на паразитите
 • Предпазва най-жизнените органи в тялото ни като черен дроб, сърце, мозък, бели дробове, храносмилателен тракт
 • Благодарение на активните съставки нулира негативните ефекти от паразитната дейност и също така премахва яйца и опасни вещества, оставени от тях
 • Стабилизира храносмилателните функции и движения на червата.

Източник: https://vsichko-za-zdraveto.com/

Продуктът Сладък пелин можете да поръчате директно на телефон: 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/.

Както и на интернет страницата: https://sladak-pelin.com/ или във верига аптеки Фрамар.

Цена:

1 бр. х 68 лв. + Безплатна доставка /Общо: 68 лв./ – за 3 месеца

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./ – за 6 месеца

3 бр. х 58 лв. + Безплатна доставка /Общо: 174 лв./ – за 9 месеца

6 thoughts on “ВРЪЗКАТА МЕЖДУ: ПАРАЗИТИТЕ , РАКА И СЛАДЪК ПЕЛИН – ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОМОГНА НА ХИЛЯДИ ХОРА В ЦЯЛА ЕВРОПА

 1. Да, определено има ефект при МС, но при автоимунните трябва да се пие шест месеца за трайни резултати. На мен ядреномагнитния след 6 месеца прием на Сладък пелин ми показа свиване на огнищана почти на половина. Сега ще направя 2 месеца пауза и след това ще го взимам още 6 месеца, докато не се изчистят всички огнища.
  Успех на всички.

 2. Zdraveite.Moje li da se pie pri xlamidii i fibromialgia.S premaxnata shtitovifna jleza sam.Prechi li neshto. SASHTO TAKA I NA ANTIDEPRESANTI SAM

  1. Юлия и аз бях на твоето положение. опитай. на мен ми помогна.

 3. Здравейте! При нормални хормони на щитовидната жлеза 10 години след операция,без прием на лекарства сега,но с кисти и възел мога ли да предприема противопаразитната програма?

  1. Много е индивидуално от особеностите на организма, възрастта колко е опаразитено тялото, какъв начин на живот водите, пушене, пиене. Аз съм доста спортен и здравословен тип и при мен на втората седмица резултатите бяха доста отчетливи. майка ми го пи и при нея след около два месеца се видя пълната промяна. но тя пуши и яде всякакви боклуци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *