Телефон за поръчки:

0886 15 36 36

Email

ahridabio@abv.bg

Работно време:

Пон- Нед: 09:00 - 19:00

Чистота и натуралност на капсулите и съдържанието

Гаранция за произход и качество!

Реколтата се отглежда в България, край Ивайловград в екологично чист район на Източните Родопи, на 120км от индустриални зони.

Не се използват никакви препарати в отглеждането на билката.

Бере се на ръка.

Естествено сушен.

Съдържанието е изчистено от всякаква излишна част – използват се само малките листенца на билката, които са наситени с Артемизинин. Всякаква отпадъчна част като стебло, клечи и изсъхнали листа се премахва.

Реколтата се бере в съобразено време, когато наличието на Артемизинин  е най-високо.

Капсулиране и опаковане

Капсулирането на продукта се извършва отново в България от лицензираната фармацевтична компания Ренифарм в гр. Дупница.

Капсулите „Сладък пелин“  защитават затворените в тях съставки от кислород и външни въздействия, като не позволяват окисляване, влошаване на качествата и странични взаимодействия на съставките. От друга страна капсулите не могат да бъдат отваряни и отново затваряни, след като запечатването вече е било нарушено. „Сладък пелин“ капсулите са съобразени, както с всички изисквания за натурален и чист продукт, също така и с културни и религиозни предпочитания като вегетарианство, Халал, Кошер и други. Капсулите Сладък пелин не дразнят стомашночревния тракт.

Редовните инспекции по време на производствения процес гарантират на потребителя виското качество и пълната проследимост на продукта.

Натурален продукт :

Без разтворители

Без консерванти

Без глутен

Без нишесте

Без захар

Без пластификатори

Без алергени

Без ГМО