Купи Мурсалски чай

Купи Мурсалски чайМУРСАЛСКИ ЧАЙ - новият член на нашето БИО семейство!

Мурсалският чай съдържа голямо количество антиоксиданти. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт.
Поради високото съдържание на дъбилните вещества 
танини и етерични масла, мурсалският чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Много лекари го препоръчват за лечение срещу чернодробни и бъбречни заболявания.Купи Мурсалски чай
Мурсалският чай предотвратява развитието на някои видове ракови клетки в организма и предпазва от появата на атеросклероза. Благодарение на добре изразената му противомикробна и противовъзпалителна дейност, оказва много добро действие върху храносмилателната система на човека. 
Препоръчва се при хроничен гастрит, ентероколит и други чревни заболявания.
Освен останалите му качества, мурсалският ча
й оказва благоприятно въздействие върху пикочно-половата система.
Люб
опитна подробност около мурсалския чай е, че американските и руски космонавти го пиели по време на подготовката си за полет.Купи Мурсалски чай
Мурсалският чай е приложим при редица други заболявания. При бронхит и бронхиална астма, при кашлица и възпаление на сливиците, при грип. Тази билка действа като естествен антидепресант и е една от малкото, които могат да се дават безпроблемно на деца под 5 години.

Купи Мурсалски чай

Купи Мурсалски чайЦена на доставка:

До офис на Еконт: 3.97лв

До адрес : 5.12лв

Доставката се извършва в рамките до 2 работни дни.


Купи Мурсалски чайТелефон за поръчки и консултация:

0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Поръчка