Телефон за поръчки:

0886 15 36 36

Email

ahridabio@abv.bg

Работно време:

Пон- Нед: 09:00 - 19:00

Мурсалски чай

СЕГА с всяка опаковка Сладък пелин, получавате и подарък – МУРСАЛСКИ ЧАЙ!

Грижовно отгледан от нас в екологично чисти и био условия!

Мурсалски чай

✔Мурсалският чай съдържа голямо количество антиоксиданти. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт.
✔Поради високото съдържание на дъбилните вещества 

танини и етерични масла, мурсалският чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Много лекари го препоръчват за лечение срещу чернодробни и бъбречни заболявания.
✔Мурсалският чай предотвратява развитието на някои видове ракови клетки в организма и предпазва от появата на атеросклероза. Благодарение на добре изразената му противомикробна и противовъзпалителна дейност, оказва много добро действие върху храносмилателната система на човека. 

 

Мурсалски чайМурсалски чай

 

Препоръчва се при хроничен гастрит, ентероколит и други чревни заболявания.
✔Освен останалите му качества, мурсалският ча
й оказва благоприятно въздействие върху пикочно-половата система.
✔Люб
опитна подробност около мурсалския чай е, че американските и руски космонавти го пиели по време на подготовката си за полет.
✔Мурсалският чай е приложим при редица други заболявания. При бронхит и бронхиална астма, при кашлица и възпаление на сливиците, при грип. Тази билка действа като естествен антидепресант и е една от малкото, които могат да се дават безпроблемно на деца под 5 години.