Мурсалски чай

СЕГА с всяка опаковка Сладък пелин, получавате и подарък – МУРСАЛСКИ ЧАЙ!

Мурсалски чай

Грижовно отгледан от нас в екологично чисти и био условия!

Мурсалски чай

Мурсалският чай съдържа голямо количество антиоксиданти. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт.
Поради високото съдържание на дъбилните вещества 

танини и етерични масла, мурсалският чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Много лекари го препоръчват за лечение срещу чернодробни и бъбречни заболявания.
Мурсалският чай предотвратява развитието на някои видове ракови клетки в организма и предпазва от появата на атеросклероза. Благодарение на добре изразената му противомикробна и противовъзпалителна дейност, оказва много добро действие върху храносмилателната система на човека. 

 

Мурсалски чайМурсалски чай

 

Препоръчва се при хроничен гастрит, ентероколит и други чревни заболявания.
Освен останалите му качества, мурсалският ча
й оказва благоприятно въздействие върху пикочно-половата система.
Люб
опитна подробност около мурсалския чай е, че американските и руски космонавти го пиели по време на подготовката си за полет.
Мурсалският чай е приложим при редица други заболявания. При бронхит и бронхиална астма, при кашлица и възпаление на сливиците, при грип. Тази билка действа като естествен антидепресант и е една от малкото, които могат да се дават безпроблемно на деца под 5 години.