Телефон за поръчки:

0886 15 36 36

Email

ahridabio@abv.bg

Работно време:

Пон- Нед: 09:00 - 19:00

 • КАК МОГА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА?Поръчка можете да направите, като попълните формата за поръчка  >>> ПОРЪЧАЙ ТУК  или на телефон за поръчки: 0886 15 36 36 ( понеделник -петък 9:00-18:00ч.)
 • КАК ДА ПРОВЕРЯ , ДАЛИ ПОРЪЧКАТА МИ Е ПРИЕТА?След като сте попълнили формата за поръчка, ще Ви се покаже прозорец, в който пише, че "Поръчката Ви е направена успешно".  Ако това не се случи, молим да се свържете на телефон 0886 15 36 36 и там ще получите информация за Вашата поръчка.

 • КАК ПЛАЩАМ ПОРЪЧКАТА СИ ?Плащате поръчката си при самата доставка.
 • КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДОСТАВКАТА?Стараем се всички поръчки направени до 15:30ч. в официалните работни дни да се изпратят на същия ден. Доставките до офис на ЕКОНТ пристигат на следващия работен ден след изпращане, а доставките до адрес в зависимост от населеното място. В населени места с офис на ЕКОНТ, доставката е на следващия работен ден след изпращане. В останалите населени места, доставката е според графика за разнос на ЕКОНТ.
 • ИСКАМ ДА ОСТАВЯМ КОМЕНТАР ЗА СЛАДЪК ПЕЛИН, КАК МОГА ДА ГО НАПРАВЯ ?Можете да оставите своя коментар  във facebook страницата на Сладък пелин >>> ТУК 
 • МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОЯВЯТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБА НА СЛАДЪК ПЕЛИН?

Сладък пелин е напълно безопасен и ефективен. Нещо повече, не предизвиква никакви странични ефекти. Съставът е от най-високо качество,  100% органичен, естествен и с доказани свойства и качества.

 • КАК СЕ ПРИЕМА?

За пълни и постоянни резултати, ние препоръчваме да направите тримесечен курс, така че тялото да усвои достатъчно фитонутриенти от активните съставки, които да работят дългосрочно върху поддържането на Вашето здраве. Приемът е по една капсула на ден.

 • ПРИ ВСЕКИ ЛИ ПРОДУКТЪТ ДАВАТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Това е продукт, разработен изцяло на билкова основа и съобразени с естествените нужди на организма. По тази причина е еднакво ефективен, независимо от възрастта, здравословното състояние и индивидуалните характеристики на всеки индивид. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на три месечния курс на прием.

 • ЕФЕКТИТЕ ПОСТОЯННИ ЛИ СА?

Сладък пелин е базирани изцяло на естествени съставки. Активните компоненти се абсорбират напълно от организма. По този начин тялото ни набавя всички необходими вещества, за да поддържа в норма физиолигичните жизнени процеси, което гарантира нашето здраве. Ако желаете да имате постоянни резултати, трябва да приемате продуктът редовно в продължение на поне три месеца, за да поддържате физиологични нива на наситеност от необходимите за организма вещества и да постигнете постоянни резултати.

 • ДАННИТЕ МИ ЗАЩИТЕНИ ЛИ СА?

Вашите лични данни са важни за нас. Затова Вашата пратка ще бъде доставена до вас в дискретна опаковка. Никой няма да знае какво сте поръчали, както и по никакъв повод няма да злоупотребим с предоставената ни от Вас информация.

 •  А ДРУГИТЕ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА?

На пазара има различни видове продукти, подпомагащи здравето. Вие трябва да прецените кой продукт е най-подходящ за Вас. Ние Ви препоръчваме винаги да залагате на марки, утвърдени на пазара с най-високо качество и прецизност на създаване на формулите, за да бъдете сигурни, че ще помогнат за Вашето здраве и не крият рискове от евентуална вреда. Ние гарантираме, че нашият продукт е произведен под изключително строг контрол и отговарят на Европейските директиви за добри производствени практики и безвредност на включените съставки.

 • МОГА ЛИ ДА ПРИЕМАМ ПРОДУКТА В КОМБИНАЦИЯ С ЛЕЧЕНИЕ, НАЗНАЧЕНО МИ ОТ ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР?

Сладкият пелин е  изцяло билков продукт и не крие рискове за Вашето здраве. Той може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве. Ако все пак имате някакви въпроси относно Ваше заболяване, ние Ви съветваме да се обърнете за консултация към лекуващия Ви лекар, който най-добре познава особеностите на Вашата анамнеза.

 • МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ОТ МЕН ПРОДУКТ АКО НЕ Е НАРУШЕН ТЪРГОВСКИЯ МУ ВИД И ОПАКОВКА?

Ние вярваме в качеството и силното действие на нашия продукт и това се потвърждава от множеството доволни клиенти, които ни информират за доброто си здраве и постигнатите резултати. Ваше право е да се откажете от направената от Вас поръчка в 14 – дневен срок и да получите обратно заплатената от Вас сума за направената покупка. За целта, единственото ни изискване е да не бъде нарушен търговския вид на опаковката и продуктът да не бъде отварян. Ние ще възстановим Вашите пари, без да задаваме излишни въпроси.

 • ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ СЛАДЪК ПЕЛИН ОТ Ахрида БИО ?

Както нашите редовни клиенти вече са разбрали, ние държим на качеството, а не на количеството. Сладък пелин от Ахрида БИО, е единственият СЛАДЪК ПЕЛИН, който се предлага на българския пазар с това високо качество, защото ние използваме само малките листенца от билката, в съдържанието на капсулите. Останалата част от растението / клечки, стебло, изсъхнала част/ ние изхвърляме. Тази на практика непотребна част от билката се предлага на българския пазар на доста по-ниска цена ( между 10-15лв) , като съдържанието й е изцяло от целулоза ,а артемизининът  е толкова малко, че на практика е незначително.

Предупреждаваме нашите клиенти да бъдат внимателни при избора си, защото действието на билките зависи от много фактори като начин на отглеждане, изсушаване, отделяне, сортиране , терен и т.н.

Ние вярваме в действието на СЛАДЪК ПЕЛИН, който произвеждаме и бихме могли да дадем гаранция за качество на нашата продукция!

 

 • Не намирам отговор на въпроса си тук, какво да направя? 
В такъв случай, можете да използвате контактната ни форма и да направите своето запитване. В рамките на 1 работен ден, ще Ви бъде върнат и отговори. Контактна форма >>> ТУК