Природата ни помага да изчистим тялото си, за да не боледуваме. Вижте как!

Природата ни помага да изчистим тялото си, за да не боледуваме. Вижте как!

Все по-голямото количество токсични храни и замърсени въздух, вода и околна среда, правят прочистването на  цялото тяло по-важна задача от когато и да било. Тези замърсявания се превръщат във виновниците, отговорни за слабата ни имунна система, правейки ни силно податливи на хронични дегенеративни заболявания, като някои форми на рак, сърдечни заболявания, диабет, болест на Алцхаймер и др.

Прочистването на тялото представлява премахване на токсичните вещества и прочистване на лимфата, бъбреците и дебелото черво, като органите, участващи в детоксикацията на химикали и токсини от нашето тяло и подобряване на основните функции на организма, като храносмилането и елиминацията.

Умора, трудна концентрация, главоболие, хормонален дисбаланс, алергии, подуване, запек, диария, липса на енергия, чести настинки, чупливи нокти и коса и кожни проблеми – това са само част от признаците за натрупване на токсини и паразити.

Когато системата за пречистване не работи добре, това се отразява негативно върху всяка клетка в тялото. Положителният ефект на детокса се дължи на това, че той отговаря на нуждите на всяка индивидуална клетка – най-малкия елемент на човешкия живот.

Последните няколко години, учените от цял свят започнаха сериозно да изследват билките. Фармацевтичната индустрия започна да замества част от  химичните продукти с билкови. Ефективността на лекарствата не се загуби, но противодействията драстично намаляха.

Природата ни помага да изчистим тялото си, за да не боледуваме. Вижте как!

В момента, най-голям интерес в изследователите предизвика едно чудотворно растение, наречено Сладък пелин ( Artemisia annua) . Този пелин е специален сорт, който е в състояние за кратък период от няколко месеца, да изчисти напълно организма от всички токсини, шлаки и паразити в тялото.Изключително ефективен е при прочистване на лимфата и кръвта и често се използва като подпомагащо средство при онкотерапии. Китайски учен , дори стана нобелов лауреат с изследванията си за Сладкия пелин.


Кога трябва да приемате Сладък пелин :

  • При всички, които водят нездравословен начин на живот, свързан с много стрес и липса на физическа активност, съчетани с нередовен режим на хранене
  • При хора, провеждащи онкотерапия, химиотерапия и лъчетерапия;
  • При наличие на силни възпалителни процеси в тялото, както и гъбични инфекции
  • Заболявания на опорно – двигателната система, свързани със застояване и залежаване
  • Хора в напреднала възраст, като превенция и гаранция за здравословен начин на детоксикация
  • При болни от подагра, диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др.;
  • Намален метаболизъм
  • Кожни проблеми – лош вид на кожата

 

Съветите на специалиста д-р Славова, натуропат

“ Беше ми трудно да успея да работя с пациентите, които се лутаха между вредните си привички и желанието за здраве.С билката Сладък пелин на капсули  днес е много по-лесно да активизираме всички защитни сили на организма, които естествено, съчетаваме с нормализиране на начина на живот и хранене. Съвременният човек трупа много отрови, които идват през пържените храни, недоспиването, стреса, преумората. Билката  Сладък пелин във вид на капсули  e преграда срещу свободните радикали, които се натрупват в тялото ни. Като единствена алтернатива, той е част от възможната профилактика на редица терминални заболявания.

Препоръчвам на моите пациенти, внимателно да гледат, когато купуват билки. Аз лично съм си патила от съмнителни вносни растения от Китай, които бяха заложили на карта кариерата ми. Страни , които бълват непрестанно огромна продукция , правят сериозни компромиси с качеството. При билките е важно да знаете, че те се оглеждат в екологични условия и сушенето е по естествен път. Така си гарантираме, че качествата на билките са запазени и освен, че ще бъдат полезни за нас, приемът им няма да крие рискове. Също така е важно да отбележа, че билки и билкови продукти без етикети и разрешителни са голям риск за нас. В такива моменти, ние не знаем нито качеството, нито дори реалният продукт, които си закупуваме.

За мое щастие, както и на пациентите ми, живеем в страната, която е най-качествения производител за билки. При нас, все още са запазени традициите при отглеждане на билки и по тази причина, страната ни е лидер в света по производството им. Практиката ми е показала, че трябва винаги да се доверявам на сигурни български производители, за да бъде фитотерапията ефективна. “

Източник: https://vsichko-za-zdraveto.com/

Природата ни помага да изчистим тялото си, за да не боледуваме. Вижте как!

Официален сайт на единствения български производител на Сладък пелин ТУК >>> www.sladak-pelin.com 

Телефон за контакт и поръчка : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *