Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

По данни и информация за здравето на жените в Европейския съюз заболяванията на женската полова система водят до сериозно влошаване на качеството на живот, като в редица случаи застрашават и репродуктивните възможности.


Причини за репродуктивни проблеми вследствие на патология най-често са: възпалителни процеси и инфекции, ендометриоза, аномалии на яйчниците, хормонален дисбаланс при поликистозни яйчници и др. Отлагането на бременността на все по-късен етап е сред причините за скока в заболяванията от миоми и кисти на яйчниците.Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

Много жени търсят помощ поради възпалителни заболявания на влагалището или шийката на матката, които могат да доведат до безплодие или извънматочна бременност. А под влияние на неблагоприятни фактори от околната среда, стрес и заболявания все по-често се наблюдава преждевременно навлизане в пременопауза и менопауза, които могат да отключат сърдечносъдови заболявания, остеопороза, рак на гърдата и др.

Лекари с дългогодишна практика с природни методи, хомеопатия, китайска медицина, ирисова диагностика, аюрведа, Шуслерова терапия и др.  твърдят, че Сладкият пелин е мощно средство в борбата с женските болести и препоръчват капсулите Сладък пелин от Ахрида БИО както за профилактика, така и за основно средство със справянето на проблема.

При следните симптоми, смело посегнете към билката:Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

 • гъбички
 • миоми
 • кисти
 • възпаления
 • образувания по гениталиите
 • хламидии
 • инфекции
 • сърбежи

 

Статистиката показва, че гъбичките изчезват до 3 седмици след употребата на Сладък пелин при 76% от изследваните. Повлияването при миоми и кисти изисква по-дълъг период , около 2-3 месеца, но ефикасността му според данните е при 89% от пациентите.

Източник: https://vsichko-za-zdraveto.com/

Научи повече >> ТУК 

Поръчай тук >>> ПОРЪЧКА

 

Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.Или на телефон : 0886 15 36 36  ( от 9:00- 18:00 ч. от понеделник до петък)

 

Поръчка за чужбина >>> ТУК 

 

Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

Наши партньори са Верига аптеки Фрамар. Можете да намерите и капсулите Сладък пелин в обектите им в градовете : Стара Загора, Пловдив, Свиленград, Гълъбово, Сливен, Павел баня , Габрово и Бургас. 

Цена:

1 опаковка за 3 месеца = 68лв  ( по-малко от 23лв на месец)

2 опаковки за 6 месеца = 130лв ( 2 х 65лв)  ( по-малко от 22лв на месец)

3 опаковки за 9 месеца = 174лв ( 3 х 58лв)  ( по-малко от 20лв на месец)

ПРОГРАМА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО

 

69 thoughts on “Женското здраве – билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

 1. Чудесни коментари от много доволни
  Но как да съм сигурна от кого точно са написани? Искам реален и доволен пациент, излекувал се от киста на яйчниците да даде мнението си. Да мога да се свържа с него и да се убедя, че наистина ще помогна на близък човек, и няма да го заблудя

  1. Здравейте, коментарите са реални. Всеки сам решава дали да се довери или не. Желаем успех на Вашия близък и бързо оздравяване. Приятни почивни дни.

 2. Здравейте, аз съм с карцином на ректума, открит съвсем наскоро. Предстои ми лъче и химиотерапия. Може ли да използвам сладкия пелин при това заболяване.

  1. Здравейте, терапията със Сладък пелин е напълно съвместима и препоръчителна заедно с лъче и химиотерапия

  1. Имаме много клиенти, които го използват срещу хламидии и са доволни. Поздрави.

 3. Моля всички, които имат или са имали кисти на яйчниците и продукта ги е смалил или направил така, че да изчезнат да ми се обадят на тел. 0885 013531 Спешно е. Ива

 4. Здравейте!
  Интересува ме дали съдържанието на капсулата може да се разтваря в течности и това ще повлияе ли на качеството на продукта? Благодаря!

  1. Здравейте, можете да отворите капсулата и да приемете съдържанието с вода или друга течност. Това не нарушава качеството на продукта. Слънчев ден желаем.

 5. Появиха ми се гъбички по гениталиите от един силен антибиотик миналата година. С какво ли не мазах, какво ли не пих и ефект нула. Много упорити бяха. Почнах преди месец да приемам и капсулите сладкия пелин и почнаха да се изчистват значително. продължавам да го пия и се надявам напулно да изчезнат.

 6. Днес 20.06. 17г получих сладкия пелин и веднага изпих една капсула. Има силен аромат, от любопитство отворих друга капсула, съдържанието беше ситно смляна билка, която ми замириса и на лайка. Имали и други билки вътре? Интересно, пратката ми беше изпратена от Ивайловград, а седалището на фирмата е в Хасково !?

  1. Здравейте, съдържанието е само и единствено ситно смлян сладък пелин 🙂 Административният офис на фирмата е в Хасково, а билката се отглежда в района на Ивайловград и складът също е там 🙂 Ще очакваме да се свържете с нас, след 3 месечния курс, за да ни споделите впечатления от билката и как тя е подействала на Вас. Спокойна вечер

 7. Здравейте,искам и аз да попитам,пия хапчета за отслабване,дали мога да приемам билката заедно с тях? Благодаря предварително!

 8. Госпожо, всяка презентация задължително трябва да включва и ЦЕНА !! Въпрос на лоялност !!

 9. Уважаема госпожо, публикувате и предлагате продукта си с подробна характеристика . Това добре, но всяка презентация задължително трябва да включва и цена !! Въпрос на лоялност !!

  1. Здравейте, цените са описани на 10 места в сайта. Поздрави от екипа.

 10. Имам киста на яйчника 5 см и съм в менопауза. Туморните ми маркери са в норма. Оставиха ме три месеца на изчакване. Вашият препарат помага ли в този случай?

 11. От 4 години съм с миома и все не мога да се реша на операция.В момента е 13 см..Дали толкова стара и голяма миома може да се излекува от тези капсули?А може ли да ги приемам заедно с феро-фолгамма?Благодаря ви .

  1. Здравейте, може да се приема заедно с феро-фолгамма. Наши клиенти, които са пиели капсулите при миома са доволни. Спокойни почивни дни.

 12. Здравейте!
  Тъй като в момента приемам „Тройчатка“, дали е добре да вземам и сладък пелин едновременно с нея?

  1. Здравейте, в Тройчатката се съдържа бял пелин (Artemisia absinthium) , който не само, че не препоръчваме, но и е забранен от ЕС. Можете да проверите и в дерективата >> ТУК . Не можем да се ангажираме със становище към забранени субстанции, считани за отровни и токсични. Ние отглеждаме и предлагаме само Сладък пелин (Artemisia annua) , който е единственият разрешен пелин , не се смята за опасен и е обект на изследвания в цял свят, защото качествата му са абсолютно различни от останалите сортове пелин. Слънчев ден, желаем 🙂

   1. Ако е забранен този пелин, то е забранена свободната му продажба, а не в продукти, както в случая тройчатката – там е дозиран и в комбинация с още 2 билки. Не подвеждайте хората, ясно е че предпочитате да се продава Вашия продук, но не го правете за сметка на други. Може би не трябва да се комбинират двата вида пелин, но изказа Ви е малко некоректен.

    1. Здравейте, Милена. В НАРЕДБА № 47 ясно е описано : „Растения и части от тях, които НЕ се допускат за влагане в хранителни добавки“ . Всеки свободно, може да провери наредбата. Прилагаме и линк >> ТУК . Некоректно е да се подвеждат хората, без да се е направила нужната справка ( както Вие сте постъпили) . Ние се чувстваме длъжни да уведомим нашите клиенти или читатели, когато има опасност за тяхното здраве, с риск „информирани“ хора като Вас да разберат погрешно думите ни. Искрено се надяваме, всеки да проверява добре информацията си, преди да я споделя свободно в мрежата, защото рискува да подведе много хора с грешна информация. Сигурни сме, че никой не иска да навреди на друг, заради незнанието си по дадена тема.С пожелание за слънчев и спокоен уикенд.

 13. И аз имам миома-дали да пробвам? Вече се страхувам да се доверявам,

  1. Здравейте, Ваш избор е дали да ни се доверите или не. Ние получаваме добри отзиви и нашите клиенти са доволни. Спокоен ден.

  1. Здравейте, не повишава кръвното. Смята се, че и астмата се дължи на паразит в тялото и следователно се препоръчва употребата на Сладък пелин.

 14. Пия го вече почти месец и половина. Вече чувствам подобрение:сънят ми стана по-спокоен и продължителен;упоритата кашлица, която ме измъчваше особено сутрин почти изчезна.;ежедневните разтройства и коремни болки намалиха.След2-3 седмици отново ще направя своя коментар относно действието на сладкия пелин и здравословното ми състояние.Пия го сутрин на гладно,понеже не закусвам.

  1. Здравейте, приема се по 1 капсула сутрин, без значение дали е преди или след хранене.

 15. Имах страшни проблеми – тазова болка, болезнена менструация, хронична болка в корема, ниско в кръста и таза, болка по време на секс, болка по време на раздвижване на червата или при преминаване на урината. Лекарите ми казаха, че е Ендометриоза и ми предписваха страшни простотии от който се чувствах по зле. На моя глава реших да спра химиите, с които ме тъпчеха и да заложа само на природните методи. За пореден път интуицията ми не ме подведе. Много съм доволна от тези капсули сладък пелин, болките ми отшумяха още след две седмици и си нямате идея какво блаженство е това за човек като мен, свикнал да живее с болката. Успех, дами!

 16. Откриха ми Синдром на поликистозни яйчници. Усъмних се когато цикълът ми стана нередовен и започнах странно да се окосмявам по лицето. Сестра ми се втурна да търси всякакви лекове и попадна на този продукт. Без мое знание ми го поръчала и ми го донесе в Чирпан. В началото ми стана малко смешно, защото не вярвах, че някакви треволяци ще ми помогнат, но за да не я обидя почнах да го пия.Сега го препоръчвам на всичките ми познати. Сладкият пелин е дар от природата и трябва да се възползваме от него. Благодаря на производителите за качествения продукт

 17. Здравейте.Имам много сериозна симптоматика и неизяснена диагноза,докато не преминах през ЯМР.На 20 години съм ,а от 8 години това нещо ме изяжда от вътре(още повече ,че и бях без диагноза)Оказа се ендометриоза .Болки в кръста,хронична болка в десния яйчник(или поне ниско долу вдясно) по мнение на лекарите , цикълът ми е много болезнен и обилен и още куп проблеми.Надявам се с това да се оправя.Ще бъда много щастлива ако ме отърве.Следя написаното тук и не виждам нито едно негативно мнение.Започнала съм да го приемам и ще споделям дали наистина има ефект.Убедена съм,че ако може да лекува тежки състояния подобни на моите,значи това е правилната алтернатива за лечение на женски болести!!!

 18. Почти месец пия това чудо на природата и се чувствам много добре! Преди половин година ми откриха миома, какво ли не пих бабини рецепти други лекарства и какви ли не работи.Но вече край с експериментите с мен , Сладкия Пелин вълшебната билка за мен!

 19. И аз искам някакво чудо
  Постоянно течение дори и без сърбеж е много неприятнно
  Лекарите не помагат
  ????

  1. Здравей Петя, не се колебай изобщо за тези капсули. сестра ми беше с такова течение. ако искаш вярвай, но при нея спря на първата седмица. като видях ефекта си поръчах и сега и аз пия за профилактика, а и да си регулирам цикъла, че от време на време закъснява по 4 – 8 дена и е много притеснително. все тичам за тестове за бременост.

 20. Жена ми имате овариална киста и с тези капсули изчезна за месец и половина.

  1. i az imam sa6tiq problem. Mislq da probvam, shom na tolkova hora sa pomognali tezi kapsuli, vqrvam i 4e pri men 6te podeistva

 21. благодарение на тези капсули сладък пелин се излекувах от поликистозни яйчници. препоръчвам.

 22. Бяло течение, гъбички и обриви – всичко ми изчезна за 2 месеца. Още не мога да повярвам . Хора, не се мъчете с химии. Този Сладък пелин е чудото на чудесата. Благодавя ви, че ви има.

 23. Пих една люцерна дето в аптеката ми я пробутваха като Сладък пелин. И парите си загубих и времето. Вашия продукт е наистина ИСТИНСКИ СЛАДЪК ПЕЛИН. Никога повече няма да се лъжа така. Здравето ми не струва 60лв. Като си поръчах от вас и започнах да го пия усетих ефекта още при първия месец – гъбичките ми изчезнаха . При една приятелка ефекта дойде след втория месец, но е супер доволна. Явно при всеки организъм е различно. Докато ви има, винаги ще си поръчваме от вас. Искрени благодарност от цялата компания, която пием сладкия ви пелин. Доказахте, че в България се произвеждат най-качествените билки!!!!

  1. Аз махнах миома за 2 месеца. знам, че звучи невероятно, но единственото което пиех бяха капсулите сладък пелин и ме оправи. той и гинеколога не повярва, но така и не се стигна до операция, а миомата беше огромна. сега като се заговори за женси болести и все го хваля този продукт.

   1. Здравейте Валерия,аз също имам миома,моето питане е колко голяма беше вашата миома и къде на матката Ви е била разположена(от външната,от вътрешната страна или по средата) ?

 24. майка ми го пи 6 месеца за рак на гърдата – мамологът и каза за сладкия пелин и наистина и помогна.

 25. От дълго време страдах от спазми в областта на матката, прекомерно кървене, чувствах се подута и често уринирах. Тези капсу;и сладак пелин започнах да ги пия преди месец и толкова добре ми действат, че ме е страх да си спра. Купих си 1 опаковка и смятам да направя пълния курс.

 26. От 2 месеца имам сърбежи,понякога усещам и парене,с тези капсули мога ли да го премахна. Не искам да ходя на гинеколог,защото последния път когато се озовах там,на можех да вървя изправена,заради грубото преглеждане на лекарката.

 27. При органични кисти на яйчниците дали ще помогне?Казват че единствен изход е операцията.

  1. аз ги изчистих с този сладък пелин . пробвай, не бързай да те режат.

 28. Пих го 1 месец и ми изчезнаха кистите по гърдите. Знам, че не са опасни, но е хубаво като знаеш, че си се пречистил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *