Д-р Тодорова по темата: Отключи енергията в тялото си. Как да бъдем здрави?

Д-р Тодорова по темата: Отключи енергията в тялото си. Как да бъдем здрави?

Близо 80% от всички съществуващи болести са предизвикани или се образуват вследствие развитието на паразити в човешкия организъм. Паразитите всъщност са организми, живеещи за сметка на своите стопани. Един от всички паразити обитава организма ни, храни се с енергията ни, с нашите клетки и с клетъчна храна.

Опасните организми с голямо удоволствие употребяват всички хранителни вещества от дневното меню на стопанина си. След себе си те оставят токсини, отрови и млечна

Д-р Тодорова по темата: Отключи енергията в тялото си. Как да бъдем здрави?

киселина. В едно човешко тяло могат да виреят повече от 100 вида паразити.

Възможно е те да бъдат микроорганизми или глисти, а дължината им да достига няколко метра. Мнението, че паразитите обитават само червата, никак не са верни. Те могат да се открият в белите дробове, в ставите, мускулите, хранопровода, черния дроб, кръвта, мозъка, кожата и дори в очите.

Напълно вероятно е „стопаните“ дори да не подозират за наличието на застрашаващите здравето организми. Тези малки същества биха могли да бъдат изключително умни и с лекота за замаскират своето съществуване.

Вследствие се появяват симптоми на едни от най-популярните заболявания у нас. Не случайно специалисти в страната препоръчват изчистване на организма от паразити при откриване на определена болест.

Метод за изчистване на организма от паразити

Най-доброто решение се състои в пълното изчистване от опасните паразити – прием на безопасни растителни средства, които оказват антипаразитарно действие, висок имунитет, алкална среда, чист организъм. Понякога хората дори не си дават сметка колко замърсен е техния организъм.

Д-р Тодорова по темата: Отключи енергията в тялото си. Как да бъдем здрави?Непълноценното хранене, стресът, лошата екология и натрупването на отвори и токсини обезателно трябва да се изчисти. С времето токсините блокират дейността на ферментите. Настъпва самоотравяне, отключващо редица заболявания и ранно стареене. Нужно е да се ориентирате към комплексно изчистване на организма от паразити.

То се прави 1-2 пъти годишно и така всяка година. Изчистването на всяка цена трябва да се насочи към изхвърляне на шлаките и токсините. Предлагаме ви да се запознаете с един наистина надежден начин за избавление от паразитите.

Става въпрос за програмата за изчистване със Сладък пелин.

Не е случайно, че учените от цял свят обръщат специално внимание на този вид пелин. Години наред се провеждат много изследвания на тази билка и част от изследователите вече са нобелови лауреати, като китайския изследовател Д-р Хенри Лай, който казва, че „Терапията със Сладък пелин е  безвредно, нетоксично, евтино и напълно ефикасно лечение“.

Кога трябва да приемате Сладък пелин :

  • При всички, които водят нездравословен начин на живот, свързан с много стрес и липса на физическа активност, съчетани с нередовен режим на хранене
  • При хора, провеждащи онкотерапия, химиотерапия и лъчетерапия;
  • При наличие на силни възпалителни процеси в тялото, както и гъбични инфекции
  • Заболявания на опорно – двигателната система, свързани със застояване и залежаване
  • Хора в напреднала възраст, като превенция и гаранция за здравословен начин на детоксикация
  • При болни от подагра, диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др.;
  • Намален метаболизъм
  • Кожни проблеми – лош вид на кожата

 

Д-р Тодорова по темата:

„Наясно съм, че на хората им е омръзнало да слушат за паразитите. Част от тях смятат, че това е поредният трик на фармацевтичната индустрия. Паразитите обаче не ги интересува дали вярвате или не, те са там и ядат вашата енергия и здраве.

Мои пациенти ми споделиха, че използват профилактично капсули Сладък пелин, който се отглежда тук в България. Аз не съм скептик на тема билки, но знам, че за да са ефективни те трябва да са запазили качествата си. За жалост от Китай ни заливат с тонове билки и билкови продукти, с неясен произход и абсолютна неефективност, рисковани за здравето ни. Като разбрах, че този продукт е български и билката се отглежда тук се свързах директно с производителите, за да поразпитам. Бях очарована от начина на отглеждане – без препарати, бране на ръка и естествено сушене. Както се казва „истинска билка“.

След като няколко седмици пихме със семейството ми, започнах да препоръчвам този Сладък пелин на всичките ми пациенти, тази панацея.

Нямате представа за какво мощно изчистване на организма става въпрос. 

Имам една максима, която спазвам и така помагам както на себе си, така и на пациентите ми : Спазвайте закона на здравето с изчистване на организма от паразити.

Човек трябва да усети чувството от това да е напълно здрав, за да си даде сметка, колко тежко е живял преди това. Не чакайте някое сериозно заболяване, за да започнете да се грижите за тялото си. Помогнете му да е здраво, за да помогне и то на вас да живеете пълноценно живота си. “

Източник: https://vsichko-za-zdraveto.com/

 

Официален сайт на единствения български производител на Сладък пелин ТУК >>> www.sladak-pelin.com Д-р Тодорова по темата: Отключи енергията в тялото си. Как да бъдем здрави?

Телефон за контакт и поръчка : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Аптечна мрежа >>> ТУК 

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *